Tolmácsolás

FELHÍVÁS!

Online tolmácsolás

Fontos ügyekben tolmácsaink bármely szokásos online felületen (Skype, Facetime, Messenger, Hangouts) megrendelőink rendelkezésére állnak.
Kérjük, hogy az online tolmácsolás időpontját a +3670-369-9184, esetleg a +3670-601-7980 szíveskedjenek előzetesen egyeztetni.

Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük hívja valamelyik ügyvezetőnket az alábbi számokon:

Énekes Barbara +3670-601-7980,
Énekes Lajos +3630-935-6867.

Kísérő tolmácsolás

A legegyszerűbb tolmácsolás. Ahogy az elnevezés is mutatja, a tolmács ilyenkor kíséri az ország nyelvét nem ismerő, változó összetételű kisebb-nagyobb csoportot, és a tolmácsolást általában különböző helyszíneken, gyakran konszekutív tolmácsolással kombinálva végzi. Jellemzője az oldottabb, informális légkör. Példa: külföldi delegáció gyárlátogatása, üzleti tárgyalással egybekötve.

Konszekutív tolmácsolás

A “konszekutív” latin eredetű szó, jelentése “egymás után következő”. Ilyenkor a tolmács akkor fordít a másik nyelvre, amikor a beszélő befejezte mondandóját vagy szünetet tartott. Konszekutív tolmácsolást alkalmaznak például formális üzleti megbeszélések, tárgyalások, ill. tréningek vagy előadások során.

Szinkrontolmácsolás

A köznyelvben szinkrontolmácsolás, a szakmai nyelvben szimultán tolmácsolás vagy konferenciatolmácsolás a tolmáccsal szemben a legmagasabb szakmai és pszichikai követelményeket támasztja. Szimultán tolmácsolás során a tolmács általában zárt kabinban ül, az előadót fejhallgatón hallja, beszédét egyidejűleg fordítja, a fordítást pedig mikrofonba mondja.

Kérjen ajánlatot online! 20 percen belül küldjük.

Ajánlatkérés

Ügymenet

Jutassa el a fordítandó anyagot

Fordítás ajánlatkérés

Online űrlapon keresztül Emailben mellékelve SMS-ben lefotózva Levélben elküldve Személyesen irodáinkban

Részletek

20 percen belül ajánlatot küldünk

Fordítás árkalkulátor

Árajánlatunk tartalmazza a teljesítés feltételeit, így az esetlegesen fizetendő előleget is. Megrendelést kizárólag írásban fogadunk el.

Részletek

Válasszon fizetési módot

Fordítás díja

Bankkártyával weblapunkon Készpénzben irodáinkban Banki átutalással vagy PayPallel is fizethet

Részletek

Válasszon átvételi módot

Fordítás átvétele

E-mailben, Faxon Postai levélben Futárral kézbesítve vagy átveheti Személyesen irodáinkban

Részletek

Itt talál meg minket