Online tolmácsolás

Előnye, hogy jóval olcsóbb, mint egy hagyományos tolmácsolás, mivel a tolmácsnak nem kell utaznia, a megbízást teljesítheti számítógépe előtt ülve.

Az online tolmácsoláshoz bármely szokásos online felület (Zoom, Skype, Facetime, Messenger stb.) használható.

Kérjük, hogy a részleteket (nyelv, téma, időpont stb.) a +361-269-4781, a +36-46-411-140 vagy a +3670-369-9184 telefonon szíveskedjék munkatársunkkal egyeztetni, vagy küldjön emailt a [email protected] címre.

Kísérő tolmácsolás

A legegyszerűbb tolmácsolás. Ahogy az elnevezés is mutatja, a tolmács ilyenkor kíséri az ország nyelvét nem ismerő, változó összetételű kisebb-nagyobb csoportot, és a tolmácsolást általában különböző helyszíneken, gyakran konszekutív tolmácsolással kombinálva végzi. Jellemzője az oldottabb, informális légkör. Példa: külföldi delegáció gyárlátogatása, üzleti tárgyalással egybekötve.

Konszekutív tolmácsolás

A “konszekutív” latin eredetű szó, jelentése “egymás után következő”. Ilyenkor a tolmács akkor fordít a másik nyelvre, amikor a beszélő befejezte mondandóját vagy szünetet tartott. Konszekutív tolmácsolást alkalmaznak például formális üzleti megbeszélések, tárgyalások, ill. tréningek vagy előadások során.

Szinkrontolmácsolás

A köznyelvben szinkrontolmácsolás, a szakmai nyelvben szimultán tolmácsolás vagy konferenciatolmácsolás a tolmáccsal szemben a legmagasabb szakmai és pszichikai követelményeket támasztja. Szimultán tolmácsolás során a tolmács általában zárt kabinban ül, az előadót fejhallgatón hallja, beszédét egyidejűleg fordítja, a fordítást pedig mikrofonba mondja.

Kérjen ajánlatot online! 20 percen belül küldjük.

Ajánlatkérés

Ügymenet

Jutassa el a fordítandó anyagot

Fordítás ajánlatkérés

Online
Emailben
SMS-ben
Futárral
Személyesen

Részletek

20 percen belül ajánlatot küldünk

Fordítás árajánlat

Árajánlatunk tartalmazza
a teljesítés feltételeit, így
az esetlegesen fizetendő
előleget is. Megrendelést
kizárólag írásban fogadunk el.

Részletek

Válasszon fizetési módot

Fordítás díja

Bankkártyával weblapunkon
Készpénzben irodáinkban
Banki átutalással
vagy PayPallel is
fizethet

Részletek

Válasszon átvételi módot

Fordítás átvétele

E-mailben, Faxon
Postai levélben
Futárral kézbesítve
vagy átveheti
Személyesen irodáinkban

Részletek

Itt talál meg minket