Online tolmácsolás

Előnye, hogy jóval olcsóbb, mint egy hagyományos tolmácsolás, mivel a tolmácsnak nem kell utaznia, a megbízást teljesítheti számítógépe előtt ülve.

Az online tolmácsoláshoz bármely szokásos online felület (Zoom, Skype, Facetime, Messenger stb.) használható.

Kérjük, hogy a részleteket (nyelv, téma, időpont stb.) a +361-269-4781, a +36-46-411-140 vagy a +3670-369-9184 telefonon szíveskedjék munkatársunkkal egyeztetni, vagy küldjön emailt a [email protected] címre.

Kísérő tolmácsolás

A legegyszerűbb tolmácsolás. Ahogy az elnevezés is mutatja, a tolmács ilyenkor kíséri az ország nyelvét nem ismerő, változó összetételű kisebb-nagyobb csoportot, és a tolmácsolást általában különböző helyszíneken, gyakran konszekutív tolmácsolással kombinálva végzi. Jellemzője az oldottabb, informális légkör. Példa: külföldi delegáció gyárlátogatása, üzleti tárgyalással egybekötve.

Konszekutív tolmácsolás

A “konszekutív” latin eredetű szó, jelentése “egymás után következő”. Ilyenkor a tolmács akkor fordít a másik nyelvre, amikor a beszélő befejezte mondandóját vagy szünetet tartott. Konszekutív tolmácsolást alkalmaznak például formális üzleti megbeszélések, tárgyalások, ill. tréningek vagy előadások során.

Szinkrontolmácsolás

A köznyelvben szinkrontolmácsolás, a szakmai nyelvben szimultán tolmácsolás vagy konferenciatolmácsolás a tolmáccsal szemben a legmagasabb szakmai és pszichikai követelményeket támasztja. Szimultán tolmácsolás során a tolmács általában zárt kabinban ül, az előadót fejhallgatón hallja, beszédét egyidejűleg fordítja, a fordítást pedig mikrofonba mondja.

Kérjen ajánlatot online! 20 percen belül küldjük.

Ajánlatkérés

Hogyan történik?

Kérjen ajánlatot, megküldve számunkra a fordítandó dokumentumo(ka)t

Fordítás ajánlatkérés

Online
Emailben
SMS-ben
Futárszolgálattal
Levélben

Részletek

Amint megkaptuk ajánlatkérését küldjük ajánlatunkat

Fordítás árajánlat

Árajánlatunk tartalmazza a fordítási díjat és a teljesítési feltételeket.

Részletek

Ha elfogadja ajánlatunkat, rendelje meg a szolgáltatást

Fordítás átvétele

és adja meg, hogy kívánja átvenni a fordítást. Küldhetjük emailben, futárral, levélben, de átveheti személyesen is egyik irodánkban.

Részletek

Egyenlítse ki a megrendelt szolgáltatás díját

Fordítás díja

bankkártyával weblapunkon (budapesti irodánkban), készpénzben valamelyik irodánkban, banki átutalással vagy PayPallel

Részletek

Itt talál meg minket