Lektorálás, korrektúra

100%-os nyelvhelyesség, kifogástalan stílus: “nyomdakész” színvonal

A lektorálás nemcsak a nyelvhelyességi, helyesírási és elütési hibák javítására, hanem a szöveg stílusára is kiterjed. A körülményes megfogalmazás, a bürokratikus szóhasználat, a túl hosszú mondatok nehezítik az olvasó dolgát és csökkentik a szöveg hatékonyságát.

A lektorálás javítja a szöveg befogadhatóságát úgy is, hogy a szövegszerkezetet és -stílust jobban adaptálja az olvasóhoz. Segíthet abban is, hogy egy szakszöveg nyelvezete és stílusa illeszkedjen a szakma szabályaihoz, vagy, hogy reklámszövegünk – figyelembe véve a helyi sajátosságokat – minél hatékonyabban szólítsa meg a célközönséget.

Napjainkban, amikor az emberek gyakran csak másodperceket hajlandóak szánni egy weboldalra, különösen fontos, hogy megfogalmazásunk nyelvileg hibátlan, lényegre törő és első olvasásra megérthető legyen. Ebben nyújt komoly támogatást Önnek lektorálási szolgáltatásunk.

Ilyen volt, ilyen lett

Egy weboldal (nyitóoldal) eredeti és lektorált változata bekezdésenként

Eredeti: A … Korlátolt Felelősségű Társaság 1998-tól látja el kimagasló, első osztályú kivitelezési minőségben a megrendelők igényeit, továbbá saját beruházásokat hajt végre. A cég megalakulásától kezdve az éves árbevétel és a foglalkoztatottak száma többszörösére nőtt. A társaság vagyona évről-évre stabilan gyarapodik. Megalakulása óta jól prosperál, köztartozása nincsen.
Lektorált: A … Korlátolt Felelősségű Társaság 1998-tól teljesíti kimagasló kivitelezési minőségben a megrendelők megbízásait, illetve végzi saját beruházásait. Árbevételünk, létszámunk az alapítás óta a többszörösére nőtt, és a társasági vagyon is évről-évre stabilan gyarapodik. Köztartozásunk nincs.

Eredeti: A Társaság megalakulásától eltelt évek során, az építőipar számos területén komoly eredményeket tud felmutatni. Döntően fővállalkozóként jár el, jelentős, többféle szakágazat együttműködésén alapuló beruházásoknál fővállalkozói tevékenységet is folytat. Versenyképességének kulcsa a jó ajánlati ár, a megtartott befejezési határidő, az első osztályú minőség, a teljesítési garanciák és a korábbi referenciák.
Lektorált: Fennállásunk óta komoly eredményeket tudunk felmutatni az építőipar számos területén. Döntően fővállalkozóként működünk, de nagyberuházásokban alvállalkozóként is részt veszünk. Versenyképességünk a referenciáinknak, a jó áraknak, a határidők szigorú betartásának, a magas minőségnek és a vállalt kivitelezési garanciáknak köszönhető.

Eredeti: A korábbi referenciák mellett biztos hátteret jelent az emberi erőforrás, a több éve a társaságnál dolgozó, magasan képzett összeszokott ütőképes szerkezetépítő csapat. Összeszokott, állandó munkavállalói gárdával képes megfelelni Társaságunk a speciális megrendelői igényeknek. Szakembereink folyamatosan fejlesztik tudásukat, naprakészen sajátítják el a legújabb építőipari technológiákat, amelyről cégen belüli saját képzéssel is gondoskodunk.
Lektorált: Ezt a pozíciót csak kiváló munkatársainkra, a sok éve velünk dolgozó, összeszokott és ütőképes szerkezetépítő csapatra támaszkodva tudtuk elérni. Szaktudásuk állandó fejlesztéséről, a legújabb építőipari technológiák megismertetéséről belső képzéseink gondoskodnak. 

Eredeti: A kivitelezések során az egyéni vevőigények kielégítése, a határidőig történő átadás a legfontosabb számunkra. Vezérelvünk a Hosszú távú jó kapcsolat kiépítése, és az elvégzett munkáért történő felelősségvállalás.
Lektorált: Vevőinkkel hosszútávú kapcsolatra törekedve, tevékenységünk során az egyéni megrendelői igények kielégítését és a határidők szigorú betartását tartjuk elsődleges fontosságúnak. 

Eredeti: Társaságunk kimagaslóan stabil anyagi helyzetben van, így egyidejűleg több saját beruházást is megvalósít.
Lektorált: Társaságunk pénzügyi helyzete szilárd, így saját forrásból egyidejűleg több beruházást is képesek vagyunk megvalósítani. 

Eredeti: Közel 30 társasházi megrendeléssel a hátunk mögött, összesen több mint 1 milliárdos projektértéken komoly tapasztalatot szereztünk a kivitelezésben, a kapcsolattartásban, finanszírozásban és a lakókkal való kommunikációban. A Társaság saját tulajdonát képező legmodernebb, új állványzatok bérbeadásával is foglalkozunk.
Lektorált: Minthogy eddig közel 30 társasház építésében vettünk részt, komoly tapasztalataink vannak a kivitelezésben, a finanszírozás biztosításában és – ami szintén igen fontos – az építtetőkkel való kapcsolattartásban.

Hogyan történik?

Kérjen ajánlatot, megküldve a lektorálandó dokumentumo(ka)t

Fordítás ajánlatkérés

online, emailben, SMS-ben, gyorspostával vagy levélben.

Munkaidőben néhány percen belül küldjük ajánlatunkat.

Fordítás árajánlat

Árajánlatunk tartalmazza a lektorálás díját és a teljesítési feltételeket.

Ha elfogadja ajánlatunkat, rendelje meg a szolgáltatást

Fordítás átvétele

és adja meg, hogyan kívánja átvenni a kész anyagot (emailben, futárral, levélben vagy  személyesen).

Egyenlítse ki a szolgáltatás díját.

Fordítás díja

bankkártyával weblapunkon, készpénzben, banki átutalással vagy PayPallel.

Itt talál meg minket