Specialitásunk a hosszútávú ipari tolmácsolás

A kísérő és konszekutív jellegű ipari tolmácsolásra általában külföldi szakemberek bevonásával zajló ipari beruházások során van szükség néhány naptól több hónapig terjedő időtartamra. Az ilyen projektek lebonyolításában az elmúlt évek során jelentős tapasztalatot szereztünk például az AES, a Dunaferr, a TVK vagy Jabil Circuit telephelyén.

Az ipari tolmácsolás menete

A tevékenység helyszíni irányítását, a konkrét tolmácsolási feladatok egyeztetését vezető tolmácsunk irányítja, aki a helyszínre érkezés előtt személyesen gondoskodik a tolmácsok szakmai felkészítéséről.

Irodánk saját költségén biztosítja a tolmácsok megfelelő színvonalú, egységes védőfelszerelését, amely egyben könnyű azonosításukat is lehetővé teszi,.

Tolmácsaink – akiknek elérhetőségét az üzem összes kritikus pontján kifüggesztjük – szükség esetén és a megrendelő engedélyével a területen saját, kis hatótávolságú adó-vevő készülékekkel tartják egymással, illetve az építésvezető, szerelésirányító szakemberekkel a kapcsolatot, annak érdekében, hogy a váratlanul kialakuló kommunikációs helyzetekre a lehető leggyorsabban tudjanak reagálni és hogy mindig, mindenhol kellő számú tolmács álljon rendelkezésre.

Tolmácsaink munkakörük részeként a helyszínen elvégzik a projekt során keletkező, kisebb terjedelmű anyagok írásbeli fordítását is.

Arra az esetre, ha elsődleges tolmácsaink közül egy vagy több bármely oknál fogva nem tudná feladatát ellátni, folyamatosan készenlétben tartunk egy tartalék csapatot is, így a szükséges létszámot a projekt teljes időtartama alatt biztosítani tudjuk.

A projekt teljes időtartama alatt külön kérésre folyamatos telefonos ügyeletet biztosítunk. E szolgáltatás megrendelése esetén a munkaidőn kívül felmerülő kommunikációs problémákat ügyeletes tolmácsunk a hét bármely napján, bármely napszakban, telefonon keresztül vagy – a lehető legrövidebb időn belül kiérkezve – a helyszínen oldja meg.

Vezető tolmácsunk a magyar felet, külön kérésre, tárgyalástechnikai tanácsadással is segíti.

Kérjen ajánlatot online! 20 percen belül küldjük.

Ajánlatkérés

Ügymenet

Jutassa el a fordítandó anyagot

Fordítás ajánlatkérés

Online űrlapon keresztül Emailben mellékelve SMS-ben lefotózva Levélben elküldve Személyesen irodáinkban

Részletek

20 percen belül ajánlatot küldünk

Fordítás árkalkulátor

Árajánlatunk tartalmazza a teljesítés feltételeit, így az esetlegesen fizetendő előleget is. Megrendelést kizárólag írásban fogadunk el.